Dessa kryptobotar tillåter användare att utföra handel på sina datorer på ett säkert sätt som hjälper dem att tjäna vinst. ”På webbplatsen anges att teamets” recensioner på Bitcoin Era antyder att det framstår som en legitim Bitcoin-bot i första hand. Den här roboten handlar med någon form av digitala pengar, som vi inte har tid att analysera i detalj. Sammantaget betygsätter vi Crypto Genius Crypto Genius svindel eller ikke Trading Software 4,5 stjärnor av 5. Live chat, PM, Blogg är några av sätten att kommunicera och få stöd från samhället. Om webbplatsen inte tjänar pengar har du fortfarande ett bra sätt att prova lyckan, som det har sagts och använts i Bitcoin recensioner och till och med inom en kort tidsperiod. Som ni ser, använder alla falska handelsbots inte bara din röst för att få betalt. Hass är vanligtvis en mycket teknisk och teknisk fras; vissa är till och med extremt tekniska och kanske inte riktiga. Jag vet inte varför människor skulle säga att Bitcoin System-bedrägeri är ett bedrägeri på grund av de negativa recensionerna som de publicerar om det online.

Det är inte en bluff.

Det bör också nämnas att de flesta av dess medlemmar är mycket oerfarna såväl som oerfarna i cryptocurrency-handel. Postmates, det är fantastiskt hur mycket folk kommer att betala för saker som inte har något värde för dig. Du kanske bara tror att de inte kan göra uppgiften. Alla våra användare frågar är om de får tillgång till roboten, är den legit, kommer den att fungera, varför kan vi inte, och kan vi lita på och förstå dig. Om du inte vet tillräckligt om Crypto Genius, kan du engagera dig i denna bluff online. En snabb blick på kryptomarknaden ser vi att det är väldigt enkelt att skapa ett cryptocurrency-handelskonto och till och med komma igång direkt. Som helhet tror vi inte att du har potential att tjäna mycket pengar hela tiden. Webbplatsen i sig är en kopia av en tidigare webbplats, så det faktum att den har ersatts med en är extremt misstänksam.

 • Som en extra bonus utvecklades programvaran med hjälp av sofistikerad datoralgoritm.
 • Teamet ger också vägledning för att se till att de alltid är på jakt efter sätt plattformen kan förbättra hur den används, vilket du kan läsa om i deras dokumentation.
 • Dessa är inte de enda mynten som kommer ut från banken och är en stor dragning för mig också.

Vad är Bitcoin-Genius webbplats?

Vi uppmuntrar dig att använda de verktyg och metoder som beskrivs nedan. Dessa mynt handlas för resten av oss som inte kan göra en bank, de är inget annat än en smutsig liten bank! Det finns två huvudtyper av Crypto Genius-bedrägerier. Om du är en daglig handlare och du är en erfaren investerare kan du också ange en automatisk stoppförlustpolicy för att undvika att förlora pengar. Men vi har sett kryptohandlare göra många andra saker och att inte kunna ge samma tips till de olika handlarna, är förmodligen det mest konsekventa. Det finns många historier, folk pratar om hur deras personliga förmögenhet började, de första cryptocurrency-investerarna i USA började med sin familj. Teamet anser att cryptocurrency som ett lagligt anbud är den mest lovande utvecklingen under de senaste 20 åren.

Du kommer att behöva ha någon form av cryptocurrency-stöd om du tänker göra ett uttag. När du ser kan du se att du kommer till Bitcoin Revolution 2. Vi kan bara dra slutsatsen att dessa kryptoexperter är mycket farliga och vår utredning av deras handlingar bevisar att de använder dessa tjänster som ett sätt att få mer pengar. Men det finns också vissa nackdelar för användare. Enligt min mening säger kryptoexperter: Det är inte omöjligt, men faktum är att du inte alltid kan göra nästa stora sak med cryptocurrency och ännu värre med den nya programvaran. Jag har aldrig handlat mer än några dagar tidigare. Vi gjorde ingen vinst så vi var nöjda med appen och allt stöd vi fick.

Om du vill se hur du investerar kan du antingen skanna webbsidan och hitta alla handledning och handelsappar på webben, eller så kan du följa guiden på deras webbplats (i. )Medan jag inte är en kryptolärare, har jag alltid varit fascinerad av vad jag kunde ha lärt mig om jag hade tagit lite mindre tid på Wall Street. Vad som ingår på webbplatsen Crypto Genius är inget annat än en bedrägeri. Det betyder att företaget inte behöver oroa dig för att du blir offer för en bedrägeri eller bedrägeri. Den andra stora kryptohandelstjänsten erbjöd sina kunder gratis Bitcoin.

 • Handelsbotten bör utföra handelstransaktioner på varje Bitcoin och att låta investerare köpa och sälja mynt samt Bitcoin för att tjäna pengar på sin webbplats.
 • Men programvaran är mycket troligt att vinna flera priser, inklusive bästa molnbrytningsprogramvara på CoinMarketCap, den högst rankade programvaran i branschen, och den mest citerade investeringsprogramvara i media för 2020 av tidningen Time.

Crypto Genius granskning

Det enda sättet att undvika att bli offer för detta system är att hålla sig ur spelet. Investera, just nu fokuserar Webull på utveckling av mobilappar. Ecomhunt review, informationen är obevisad, falsk och opraktisk. Vad en idiot tycker att du inte kommer att tjäna pengar när du försöker ta ut det från ditt bankkonto efter att en insättning har lagts in när du gör överföringen. När du går in på inloggningssidan omdirigeras du till Crypto Genius inloggningssida och sedan omdirigeras du till plattformens insättningssida. Du kan komma åt Crypto Genius webbplats genom att ange din e-postadress och välja ett mobilnummer på menyn ovan.

Om Författaren

Idén kläcktes av teamet bakom denna app, när det blev lätt att skapa en legitim Bitcoin Trader och snabbt samla tusentals prenumeranter. Om du inte känner till villkoren rekommenderar vi att du tittar på dessa innan du fortsätter. I den här lektionen lär du dig att placera handel med Cryptocururrency. Sammantaget kan du bara säga till mig att det inte finns något jag kan göra för världen som kan sätta alla dessa pengar på ett bankkonto som de inte kan få åtkomst till informationen. ”I det här fallet kan vi få crypto community att se detta mycket tydligt via Facebook-filter, till exempel, vilket betyder att du kan berätta vem som har vilken åtkomst till ditt konto på webbplatsen med några klick. Generera din egen energi, du kanske har lagt märke till att människor som verkar koppla av hemma besvarar dina telefonsamtal. I slutet av november 2020 hade webbplatsen samlat in kr738 miljoner, en häpnadsväckande kr9.

Botten gör allt arbete men det viktigaste är att använda det på rätt sätt. Det är helt anpassningsbart. Crypto-ingenjörer får inte alltid kredit på sin plattform och systemet med algoritmer är långt ifrån det klassiska Crypto-systemet. Monero compliance workgroup: “xmr undantagen ..., alla personligheter som på samma sätt används i videon är internetstjärnor och är inte på något annat sätt kopplade till cryptocurrency trading eller programvaruapplikationen. Och det är därför marknaden inte går någonstans. Som vi tidigare täckte är en cryptocurrency-plånbok inte densamma som ett cryptocurrency-utbyte. Därför kan du inte lita på krypto-tillgångsmäklare för dina handelsbehov.

Hur ofta tror du att ett framgångsrikt Bitcoin-handelssystem är? Jag har arbetat med den här kryptovaluta-appen i över 13 år. Det sägs att skaparna av programvaran har en noggrannhetsgrad på nästan 90%, programvaran hävdas att programvaran cryptocurrency genius kan hjälpa dig att tjäna så mycket pengar på mindre än fem minuter. Efter några veckors testning hittade vi människor på forum som säger att kryptohandeln var så bra att det skulle kosta dem kr1200 eller kr1500 per dag i genomsnitt. Det första tecknet på att Bitcoin Code-mjukvaran (eller Crypto Genius-programvaran) inte är särskilt välrenommerade är det faktum att de använder en identisk Bitcoin-adress till en av webbplatsens andra webbsidor.

Våra Toppval

Vilka är de tre bästa sätten att få passiva intäkter genom att investera i crypto? Vi beslutade att undersöka om Crypto Genius är legitim eftersom vi inte kunde hitta bevis på webbplatsen. Som du antagligen kan föreställa er vår Crypto Genius programvara inte bara ett spel som är utformat för att få ut mesta möjliga av cryptocurrency-marknaden. I ett nyligen blogginlägg tar jag tillvägagångssättet att du bör använda ett VPN för att spåra din internetanvändning för gott! Om du bara undrar om Cryptohopper-funktionerna, här är vårt tag: De är en stor tillgång att ha när marknaden är flyktig.

Han har också varit känd för att ha en bra attityd, vilket kan vara svårt att förstå när du först får en glimt av roboten. Vi rekommenderar att du börjar handla med ett minimumbelopp på kr250 och öka det när det är möjligt. Det har utformats för att ge den genomsnittliga personen en uppfattning om Crypto Genius-appens legitima gränssnitt.

Låt oss veta det om du föredrar det. Vi har bekräftat att Crypto Genius har en mycket användarvänlig plattform och våra medlemmar är nöjda med en enkel och säker upplevelse. Webbplatsen har ingen licens. Vi råder både nya och gamla användare att vara mycket försiktiga med vad som är tillgängligt för dem. Detta är när de första månaderna eller ännu mer kanske inte är din bästa tid att börja handla. Om det har funnits en handelsbot skulle skaparen vara okänd. Vi slösar inte tid på att hitta information om Bitcoin Revolution eftersom vi är experter inom denna bransch. Idén bakom denna handelsrobotik är enkel och helt användarvänlig.

Crypto Genius: Sanningen om Cryptocurrency-avgifter

Nu är de i en stor liga. Att börja tjäna gratis med Crypto Genius är ett nytt konto mycket enkelt och du behöver inte oroa dig för hur mycket botten redan har spenderat på handel med mjukvara eller ens om appen är en bluff. Även om du vet svaret är det alltid bättre att säga det än inte. Vi har en omfattande förståelse av marknaden och den är en välgrundad. Men hur krypto byggs är baserat på ett sätt som världen kommer att veta vad man ska kalla Blockchain. Men när den ursprungliga hypen hade försvunnit föll Bitcoin snabbt tillbaka till dessa nivåer, och det verkar osannolikt att företaget som det verkar existera i dag - Bitcoin Millionaire - kommer att vara det samma som det hade innan det började tillbaka i 2020.

Med ökningen av krypto-till-krypto-handelsplatser finns många kvar för att leta efter mer sofistikerade investeringstjänster för att få en anständig inkomst. Hitta dina nya favoriter, varje varning kommer att berätta exakt vad du ska göra. Tanken att kryptokurser endast kan användas för att generera intäkter har gjort Crypto Genius-bedrägeriet extremt populärt i kryptvärlden, särskilt med det mycket attraktiva erbjudandet på hemsidan som lovar att göra dig kr800 per år. Som vi nämnde tidigare är Cryptos den första plattformen som erbjuder denna funktion.

 • Vi rekommenderar att du testar demot, handel med riktiga pengar är verkligen inte möjligt i detta skede.
 • Som ni ser i bilden kommer Bitcoin, cryptocurrency och andra alltid att ha en marknad, och det kommer alltid att finnas en marknad att tjäna pengar på.
 • Om du har sett de senaste åren med Bitcoin Cash, kommer du att veta att handelssignalerna är mycket exakta.

Kryptokurser och Bitcoin

Sättet att veta om en bot är falsk är enligt min åsikt eftersom jag personligen inte skulle vilja handla och föredrar att få handelsrådgivning med faktiska bevis för mer informerad användning. Pröva din nya kunskap, denna tendens lånar sig mot en strategi för att köpa till 52 veckors lågaste. Webbplatsen är fullautomatisk, vilket innebär att användarmanualen är det enda kravet för att komma igång utan att behöva gå igenom demo när som helst. Detta är bara början nu, så förvänta sig att andra kryptobotorprojekt, som Bitcoin Revival och Bitcoin Revolution, kommer att följa under de kommande veckorna och månaderna. Det är förmodligen anledningen till att vi arbetar med den här kryptoboten under de kommande 7-8 månaderna, men även när vi kommer igång med denna bedrägeri måste vi erkänna att vår åsikt är att Crypto Genius kan vara en bluff. Medan Bitcoin-handelssidan erbjuder ett säkert, tillförlitligt och väldigt lättanvänt gränssnitt kommer det aldrig att kunna lita på. Jag letar bara efter ett sätt att tjäna pengar med kryptomarknaden och inte bara bedrägeriet.

Om så är fallet, läs framåt för att undvika problem. Tanken bakom Crypto Genius är att det är något som egentligen inte behöver mycket människor och tid att göra. Handelsroboten använder avancerade tekniker och algoritmer för att ge dig de bästa vinsterna med handel med cryptocurrency. Genom att använda detta Bitcoin Genius-system godkänner du att Bitcoin Evolution aldrig har varit på några större TV-program, tidningar eller något annat populärt nyhetsutbud. Det beror på den handelsplattform du använder. Det är det enda sättet vi kan berätta för dig om. Det är en helt konstgjord, falsk och bedräglig webbplats.

Investera dina hårt tjänade Bitcoins

När priset på Bitcoin har blivit mer stabilt är det troligt att mycket fler handlare kommer ut på marknaden och fler av dem kommer att investera i cryptocurrencies. Vi hoppas att våra kommentarer angående Crypto Genius-appen hjälper dig att förstå vad det är, liksom vad du behöver göra för att göra en framgångsrik kryptohandelupplevelse. Du kan också använda din personliga identifiering, bankkort eller på något annat sätt för att undvika upptäckt av myndigheter. Säger du att din programvara tjänar pengar eller tjänar allt detta på autopilot? Seductioner är ett Bitcoin och Crypto-utbyte. Dessa kryptohandelsrobotar har gjort en sådan vinst för oss eftersom vi tjänar mycket pengar med dem. Bitcoin Revolutionen är legit.

En heltidslön på upp till kr1300 per dag under de kommande 12 månaderna. Som nämnts ovan kan du inte ta ut dina medel eftersom en handel är ogiltig. Men kryptomarknaden är bara några gånger så stor som Bitcoin och den förändras knappast medan Bitcoin kommer att förbli i sitt nuvarande tillstånd, så det finns ingen anledning att oroa sig. Om en användare vill sätta in pengar i CoinBaseTrade (inte Cryptocurrency Trading Network), måste plattformen vara tillgänglig via sin anslutna smarta telefon för att göra registreringsprocessen. Om du är trött på bedrägerier är det förmodligen dags att få hjälp först. Håll på en stund, vi har hört talas om att ICO: er används för att tjäna pengar, men den verkliga frågan är:

Några veckor senare upptäckte vi att webbplatsen är baserad i Bulgarien. Därför är användningen av ordet "crypto" mycket vilseledande och kan ibland till och med vara vilseledande - så vi rekommenderar att du lär dig om det först innan du börjar. Problemet är att det är svårt att förutsäga vad nästa stora cryptocurrency marknadshändelse kommer att hålla för cryptocurrency marknaden 2020, när människor börjar leta efter ICOs eller cryptocurrency par. En sak är säker, som alltid är Crypto Genius webbplats den bästa kryptohandelsplattformen - låt bara inte de falska vittnesmålen lura dig. Du behöver bara ladda ner och installera programvaran på ett operativsystem Windows PC, Mac eller Linux.

Bästa krypto-bedrägerier: 5 - Make One!

Om du vet något om cryptocurrency kommer du att veta att människor gör dessa typer av investeringar och att de också är mycket enkla att göra. Kryptoindustrin är mycket skicklig. Andra gången din adress anges är som en adress för ett e-postmeddelande. Cryptocurrency marknaden är ett globalt nätverk av tusentals användare över hela världen med många som vill använda pengarna för att tjäna passivt.

Bitcoin blir mer och mer populärt under 2020. Även om det kan vara extremt lönsamt och bekvämt att tjäna lite pengar på handel, måste du också avsätta lite tid för att kontrollera de andra handelsplattformarna som du vill använda. Många av dessa bots kan göra dig väldigt rik mycket snabbt. Det finns dock en berättigad chans att Bitcoin Rush blir den första legitima programvaran för automatisk handel som träffar en masshandelsmarknad idag. Några dagar senare skickade en användare ett meddelande som begärde att tas bort från webbplatsen till sina användare som inte är medlem i Crypto Genius. Många gånger är detta bara en bedrägeri eller ett fel i blockchainen. Kryptor är inte lätt att hitta och kan därför vara svåra att sälja. Jag är helt säker på att jag någon gång skulle prata med människor om dessa saker.

Vi kommer att prova denna robot och se vilken som kommer att generera mest vinst.

Varför Måste Krypto-startar Gå Krypto-rutten?

Denna programvara är gratis och helt gratis att använda. Så här kan du använda detta system. I kryptovalutas värld är vad som är först och främst, den mest lönsamma och ännu viktigare, lönsam som handelsplattform, nästan en sak:

Det du har i ditt system är en falsk investeringsmöjlighet så att du kan få betalt i Bitcoin, Ethereum eller andra kryptokurser för att delta i ett falskt system som ger din Bitcoin, Ethereum eller andra cryptocurrencies till andra bedrägerioperatörer.

Crypto Genius - Komma igång

Om du vill bli IT-professionell måste du förstå allt om denna produkt. Jag är inte medveten om att den här personen kommer att ingå i den här listan, men jag kan säga att den här killen kommer att vara mycket viktig för dig om du någonsin får en chans att tjäna pengar. Detta är en fantastisk möjlighet - du kan handla på egen hand utan att göra med människor.

Crypto Genius kan göra det bästa för dig. Denna programvara är verkligen väl värd kr1 700 insättningen. Det är lite komplicerat, men när du gör det har du tillgång till Crypto Genius värld. Medan vi är imponerade av deras förmåga att skapa en bild som du kan titta på ett online-forum och posta från olika vinklar, så märkte vi också att de inte kunde hittas på en äkta webbplats som de har godkänt. Efter vår första granskning upptäckte vi funktionerna som erbjuds av webbplatsen Crypto Genius och verktyget för automatisk handel. Det är ett enormt uppsving från kostnaderna för att göra affärer, som bara kommer att öka om det finns fler pengar du kan göra det med. Du får bara din bitcoin när du köper den på detta cryptocurrency-utbyte. Trots det har många nybörjare en möjlighet att använda kryptobots, precis som alla framgångsrika kryptovalutahandel kan skapa en vinstmarginal och vinst.

Vi försöker bekräfta att detta är en legitim robot. Detta kommer att vara vår femte rapport som visar att Bitcoin är Crypto Genius. Som ett exempel ser vi ett konto som huvudsakligen består av handel med cryptocurrency med hjälp av olika mäklare som inte regleras av en finansiell myndighet. Det finns också möjlighet att missa krypto. Efter att den första delen av listan redan har diskuterats här, låt oss titta på några som jag personligen har funnit vara pålitliga. När du har registrerat dig via Cryptohopper, kommer du att få ett e-postmeddelande om ditt konto som du måste lämna dina e-postuppgifter till.

 • Webbplatsen ser bra ut och det är en stor förbättring den sista dagen att vi granskade Bitcoin Future-plattformen.
 • Följande artiklar visar dig alla dessa detaljer.
 • Problemet är att de inte följer någon av de vanliga reglerna och du kan göra narr av Crypto Genius webbplats genom att hävda att de kommer att följa alla officiella regler och aldrig kommer att berätta vem de kommer att bli.
 • Vi arbetar också med att göra det enkelt för alla att använda den här programvaran och vi är alltid glada över att se hur andra gör det.

Vem och var är Crypto Genius webbplats för?

Programvaran tillåter handelsrobotar att utföra handel baserat på användarens historiska data och sedan använda dessa historiska resultat för att få en vinst. Detta är egentligen bara en bluff. Den här processen är viktig eftersom om en webbplats går bra är det viktigt att se till att det inte går illa och om det går dåligt kommer det att bli mycket svårt att få bra resultat. Nu är det en bra idé att göra dina första insättningar.

Det finns några orsaker till att bitcoinentusiaster är bekymrade över bitcoin. Transaktioner per dag-bitcoin Åter en gång vid januari 2020-nivå, kom ihåg att ju större insättningen är, desto större är dina vinster, men också desto högre är risken. En gratis bitcoin-handelsbot erbjuder ett enkelt sätt att tjäna pengar på cryptocurrency-handel utan besväret med att manuellt öppna och stänga konton. För att kunna göra en insättning måste du ange nödvändig information.

Hur Man öppnar En Indikator

Crypto Genius är en app för cryptocurrency, där du kan hitta strategier och handelsprogramvara som är utformade för att få maximal vinst. Du kommer att kunna göra det kostnadsfritt tack vare den enkla tillgången till cryptocurrency-utbyten. Konto för inflation, • du ​​ska alltid ge utan att förvänta dig något i gengäld. Så kryptovalutamarknaden blir ständigt mer och dyrare. Som med alla sådana bedrägerier är det bäst att följa en reglerad handelsplattform och ta dig tid att läsa denna recension. Det betyder också att människor på planeten sannolikt kommer att påverkas, men det är inte nödvändigtvis en säkerhet på värsta sätt, vilket innebär att Bitcoin-handel inte är säker.

Det är viktigt att inte bli entusiastisk över en bitcoin trading bot för om handel inte är din sak och du bara spelar ett gissningsspel kommer du att bli besviken.

Om du inte vill ge dina pengar gratis låter cryptocurrency-programvaran dig. Efter att ha varit en bluffkonstnär i cryptocurrency i några år har jag kommit fram till att denna Crypto Genius är en av dem - det finns många skäl till varför det är ett falskt och att jag aldrig sett det förut, men denna recension borde hjälpa till att övertyga dig varför. Det verkliga problemet med kryptoboten var det faktum att det är ganska långsamt, och det är därför som skaparna bestämde sig för att det skulle bli lättare att göra affärer med den här programvaran. Som vi diskuterade kommer det att vara värt din tid och pengar att hålla fokus och ha mycket roligt att göra affärer, även om du inte alltid är redo att komma in på en handelssession om några minuter. Hittills hittade vi inga handelssignaler. De är mycket lyhörda, de arbetar dygnet runt för att hjälpa dig i alla problem, du kommer att kunna nå dina mål utan avbrott. När det gäller Bitcoin finns det en hel del spekulationer bakom konceptet och det initiala myntbjudandet erbjuder sina användare möjligheten att skapa en digital tillgång (vilket de kanske inte vill göra). Cryptocurrency marknaden kallas ofta guldmarknaden, som i den senaste titeln.

Algoritmen hjälper dig att tjäna små mängder vinster, men om du inte är en erfaren handlare kan du förlora dem till andra bedrägerier som den här och sedan kan du förlora dina egna pengar. Det har också rapporterats att allmänheten kan bli lurad att sätta in sina kreditkort på mäklarkontot, vilket uppgår till en lägsta insättning på kr250. Handelsindustrin utvecklas idag på grund av marknadens ständigt föränderliga karaktär. Som du kan förvänta dig har Bitcoin Code ingen specifik idé eller historia eller historia om hur dess värde blev. Webbplatsen hävdar att du kommer att tjäna 10 000 dollar varje dag och inte ens betala de lägsta 200 lönen som krävs för att starta den. Många av dessa påståenden har ingenting att göra med Crypto Genius webbplats.

Vi är här för att ta dig direkt in i världen av cryptocurrency trading utan att ta dig till randen av en dålig situation.

Facebook

I alla fall är Crypto Genius inte så nära så bra som de andra bots och det här var väldigt bättre. Systemet stöder handelspar med en prisklass på 0-99, vilket är tillräckligt bra för att de flesta kan använda det hela dagen. Som vi alla vet, i blockchain-industrin är varje ny uppfinning en milstolpe, vilket gör det svårare eller till och med omöjligt att underhålla eller korrigera projektet. Om du använder dessa handelsroboter bör du vara minst 16 år gammal. Vi rekommenderar att du helt och hållet undviker bedrägerier eftersom riskerna fortfarande är mycket höga. Den andra har bara att göra med att tjäna mer pengar, och det är bara en mycket liten bit. Den använder en kombination av AI och maskininlärning för att möjliggöra en konsekvent och lönsam handel. Hittills har de lyckats göra det till en otrolig prestation.

Bitcoin var en gång en valuta som inte var värd en enda euro. Han är känd för många som 'Hedge Hero' och för många andra för att komma undan. Idén om Bitcoin som ett nytt betalningssystem har en extremt hög möjlighet att orsaka stor framgång på marknaderna och på cryptocurrency-marknaden. Vid denna tidpunkt kan vi bara dra slutsatsen att det mest lönsamma sättet är att gå med i systemet via ett kreditkort. Det är så enkelt som det någonsin kunde se ut, och det är exakt hur en typisk handelsrobot ser ut. I slutet av dagen kommer dessa investeringar att vara legitima och legitima.

Å andra sidan är skaparna av Crypto Genius mycket intelligenta och mycket hängivna och kan inte bara lägga sina kort på bordet, så när du hör vad de har att säga måste du bara fråga dig själv det.